Rabauw voor Groepen

Rabauw voor Groepen

Onze groepsarrangementen: lunchen, dineren, vergaderlocatie, rondleiding & bierproeverij

Lunchen met een groep in Eindhoven

Samen met vrienden, familie of zakenrelaties lekker lunchen in Eindhoven? De Rabauw Brewpub en restaurant is de perfecte plek om samen te lunchen. Het mooie is dat je ook nog eens helpt Rabauwers te re-integreren in de arbeidsmarkt. De lunch wordt bereid met ambachtelijke producten die zoveel mogelijk lokaal gemaakt zijn. Ons brood wordt gemaakt van het restproduct van het bierproces. Bierbostel, gebakken door de buren Joey’s Bakery. Op die manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst. En weet je wat nou het mooie is? Het is ook nog eens super lekker!

Voor groepen tot 120 personen, hebben we de volgende keuzes:

 • Meerdere divers belegde sandwiches inclusief onbeperkt koffie, thee, water en biologische sapjes. Voor €11,50 per persoon.
 • Meerdere divers belegde sandwiches inclusief onbeperkt koffie, thee, water en biologische sapjes. Aangevuld met een soepje en worstenbroodje van Houben. Voor €14,50 per persoon.
 • We kunnen je ook een voorstel op maat aanbieden. Neem contact met ons op om dit samen te bespreken.
Lunchen met groep

Restaurant voor groepen in Eindhoven

Met alle liefde bereiden onze chefs en Rabauwers een drie gangen menu voor jou, geïnspireerd op dit specifieke seizoen. Soms zijn er hinten van onze eigen Rabauw Brewpub bieren verwerkt in de maaltijden. Je hebt zelf de keuze uit visgerechten, vegetarische gerechten of vlees.

Voor groepen tot 60 personen:

 • Hoofdgerecht = €17,50 per persoon
 • Voorgerecht en hoofdgerecht samen = €20,50 per persoon
 • Voorgerecht, hoofgerecht en nagerecht samen = €24,00 per persoon

Voor grotere groepen tot 120 personen maken we graag op verzoek een persoonlijk aanbod op maat voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Brewpub Strijp-S

Vergaderlocatie Eindhoven

Als je op zoek bent naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie in Eindhoven, dan moet je zeker bij Rabauw op Strijp-S zijn. Onze bierbrouwerij heeft een modern proeflokaal dat perfect is voor vergaderingen en evenementen voor grote groepen tot 250 personen.

Wij als Brouwerij Rabauw zijn uniek in z’n soort en onderscheidt ons van de standaard vergaderlocaties. Na het vergaderen kun je bij ons uiteraard genieten van heerlijke bieren. De sfeer is ontspannen en informeel, maar tegelijkertijd professioneel genoeg voor zakelijke bijeenkomsten.

Bovendien is de locatie goed bereikbaar en beschikt het over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagde vergadering. Ook kunnen wij lunch en/of diner verzorgen.

Neem contact met ons op, voor meer informatie.

Vergaderen op Strijp-S

Bierproeverij voor groepen

Proef tijdens je diner of borrel een selectie van onze eigen Rabauw bieren. Onze echte brouwmeesters selecteren vier bieren en deze worden in proefglaasjes van 15 centiliter geserveerd.

Dé perfecte aanvulling van uw avond, naast het nuttigen van een diner.

 • Voor groepen tot 150 personen = €10,00 per persoon.

Neem contact met ons op, voor meer informatie!

Bierproeverij

Vragen over onze groepsarrangementen?

Vul hieronder ons contactformulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

  Impact jaarverslag 2022
  Bekijk ons
  Impact jaarverslag 2022