Onze Rabauwers

Onze bieren worden gebrouwen door een bonte mix Rabauwers; mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Wij stellen jullie graag aan onze Rabauwers voor:

Simon

Favoriete bier van Simon

Witte Woesteling

Simon

Hovenier

Simon een echte aanpakker die geniet van de rust wanneer hij met een scherp oog onze biertuin onderhoud.
Geen gereedschap is hem vreemd en elke stukje onkruid krijgt het doodsbenauwd als Simon met de tuin aan de slag gaat.
Hij sluit elke klus met voldoening af en vindt het vet dat hij met zijn kameraad Piet bij het zelfde bedrijf werkt.

Hans

Favoriete bier van Hans

Eigenweizen Droogkloot

Hans

Brouwprofessor

Onze trouwe Rabauwer uit Valkenswaard: Hans. Houdt van harde muziek en bier, het liefst met vrienden in de kroeg of bij een concert. Af en toe moeten we hem vragen om iets te herhalen, omdat zijn dialect zo heerlijk sterk is. Hans is van alle markten thuis; hij helpt mee in zowel de brouwerij als in de brewpub. Ondertussen is hij bezig met solliciteren naar een betaalde baan, want daar is hij hartstikke klaar voor.

Favoriete bier van Marco

Flierefruiter

Marco

Masterschroter

Marco is onze sloopkogel uit Helmond. Na een carrière in het palmbomen-bedrijf van zijn vader is hij nu schroter van mout, trekker van dweilen en vuller van fusten. Altijd volgas en altijd enthousiast. En oersterk, ook nog eens. Zijn favoriete land is Egypte; mocht je daar iets over willen weten dan kan Marco je alles vertellen; hij en zijn vriendin zijn er al vaak op vakantie geweest.

Jiao Yu

Favoriete bier van Jiao Yu

Bitterzoete Boosdoener

Jiao Yu

Keukenprinses
Jiao Yu is een fris briesje in een hete keuken. Altijd nieuwsgierig en altijd klaar om in lachen uit de barsten als ze iets grappig vindt. Ze vult de brewpub met haar sprankelende aanwezigheid. Ze houdt van goede docu-series met onsympathieke types erin, zoals The Tinder Swindler en The Most Hated Man On The Internet. Ze gaat daar helemaal in op. Daarom mag zo´n serie niet te eng zijn, want dan kan ze niet meer slapen. Door het Keto-dieet dat ze volgt, en waarover ze ons tijdens de lunch op de hoogte houdt, is ze recentelijk veel kilo´s kwijtgeraakt. Daar is ze, terecht, trots op. En wij op haar.
Kim

Favoriete bier van Kim

Bitterzoete Boosdoener

Kim

Hoofd Naaiatelier

Kim is een echte aanpakker. Ze heeft hier samen de productie van onze shopping bags opgezet.
Je knippert even met je ogen en er rolt alweer een tasje van de band. Rabauw brengt gezelligheid,
een fijn samenzijn in haar leven. Nu staan de naalden gericht op een nieuwe toekomst. De bieren
en tasjes maken ruimte voor schoenen.

Sylvia

Favoriete bier van Sylvia

You'll never bock alone

Sylvia

Creatieve aanpakker

De dagen hier zijn nooit hetzelfde bij Rabauw, van etiketteren tot het bijhouden van onze biertuin.
Sylvia deinst nergens voor terug en weet pakt alles met twee handen aan. In haar vrije tijd is ze
graag creatief bezig, hier liggen bij ons ook nog veel kansen. Rabauw brengt Sylvia regelmaat, voldoening
en leuke sociale contacten. Samen staan we sterk.

Favoriete bier van Pierre

You'll never bock alone

Pierre

Bierbezieling

Door weer en wind trotseert hij twaalf kilometer, om al fietsend zijn Rabauwschap kracht bij te zetten. Op een werkdag bij Rabauw schudt hij de levenswijsheden uit zijn mouw. Niemand die met zoveel vreugde kan vertellen over ons prachtproduct. ‘Bierbezieling’, een (nieuw) woord dat hem op het lijf geschreven is. Het behalen van Stibon 1 onderstreept zijn kennis. Dit jaar wil hij zich definitief bekronen tot biersommelier. Boek je bij ons een bierproeverij? Grote kans dat je bierkennis door Pierre een flinke boost krijgt. Met recht kunnen wij zeggen dat we trots zijn op Pierre. In alle opzichten een oprecht en bijzonder mens.

Henri

Favoriete bier van Henri

Onverbitterde Helleveeg

Henri

Rabauw-koerier

Onze Rabauw-koerier. Of het nu een bestelbus, zijn eigen auto, een auto met aanhanger of een bestelbus met aanhanger is. Voor Henri is dat allemaal geen probleem. Blindelings stuurt hij zijn voertuig door de moeilijkste bochten. Het liefst gaat hij op pad om bestellingen weg te brengen naar klanten door heel het land. Met op zijn tijd een tussenstop voor een bakje koffie en een sigaret. Naast al dat koerieren is Henri multifunctioneel. Met ervaring en kennis over het werken in het groen. De biertuin is aan hem wel goed besteed.

Buiten zijn werk bij Rabauw presenteert hij zich vol overgave als Tik-Tok-influencer. Zijn komische filmpjes trekken volop belangstelling. Zo bezorgt hij niet alleen onze klanten een glimlach op het gezicht.

Favoriete bier van Luuk

Witte Woesteling

Luuk

Creatieve marketeer

‘Elke samenleving die er niet in slaagt de energie en creativiteit van haar jeugd te benutten, zal achterblijven’, deze krachtige uitspraak spreekt volledig voor Luuk. Met zijn energie en creatieve blik, blinkt hij wekelijks uit achter de schermen van onze sociale media en interne nieuwsbrief. Een razende reporter en scherpe cameraman inéén. Een verrijking voor ons marketingteam.

Als allemansvriend heeft hij vrienden door heel het land. Mede door zijn vele vakanties met Stichting WigWam. Waar hij op korte termijn ook gaat werken als vrijwilliger.

Zo zie je maar of het nu binnen of buiten Rabauw is; Luuk maakt altijd tijd zijn medemens.

Iris

Favoriete bier van Iris

Flierefruiter

Iris

Vrolijke fotograaf

Als er een gouden medaille bestond voor goedheid, dan had Iris haar kast vol hangen met gouden medailles. Puur, bescheiden en met oog voor de ander. Een krachtige jonge meid die, ondanks tegenslagen, altijd het positieve blijft zien. Met haar innemende glimlach ben je bereid om voor haar altijd een extra meter te lopen. Iris heeft een groot hart voor dieren, in het bijzonder haar twee honden. De band die ze heeft met Bieke willen wij niet onbenoemd laten. Iris heeft Bieke zelf opgeleid tot haar hulphond die zelden van haar zijde wijkt. Dit alles maakt haar tot een zeer geliefd lid van ons Rabauw-team. Een Rabauw waar wij ten alle tijden op kunnen bouwen. Als lid van ons marketingteam zet ze Rabauw op de kaart.

Favoriete bier van Joshua

You'll never bock alone

Joshua

De eerste Rabauwer

De eerste Rabauwer in dienst van onze brouwerij. Zijn prachtige naam leest als een talentvolle Braziliaanse straatvoetballer. En talent heeft hij! Onze stille kracht die met aandacht zijn werkzaamheden piekfijn uitvoert. Met zijn leergierigheid, zijn open blik en mooie glimlach is het een visitekaartje voor Rabauw.
Joshua verkent in zijn vrije tijd de digitale wereld via de games die hij speelt. De avonturen die hij beleeft in de wereld van het gamen, wil hij doorzetten in zijn werkende leven daarbuiten. Voor Joshua is het werk bij Rabauw zijn eerste serieuze baan. Hij is vastbesloten om daar een mooi succes van te maken.

Favoriete bier van Piet

Bitterzoete Boosdoener

Piet

Manusje van alles

De mensen die écht kunnen werken zijn boeren en bouwvakkers. Een gevleugelde uitspraak van Piet. En niemand die het beter kan weten dan Piet, geboren en getogen in Vlierden als boerenzoon. Binnen Rabauw Gemert is Piet een manusje van alles. Etiketteren, werken in de tuin, opruimen, bieren sorteren. Hij draait er zijn hand niet voor om. Maar als het even kan dan doet hij niets liever dan ‘sjouwen’. De hele dag. Dat noemen wij nog eens een ouderwetse werkmentaliteit. In zijn vrije tijd is Piet een fanatiek supporter van PSV. Met zijn seizoenskaart op zak, trekt hij geregeld naar het stadion om zijn idolen aan te moedigen.

Zijn verhalen over het boerenleven, PSV en zijn mooie uitspraken, maken Piet een zeer gewaardeerd collega.

Favoriete bier van Ine

Onverbitterde Helleveeg

Ine

Klein van stuk, groots in daden

Klein van stuk, groots in daden. Vanaf de start heeft ze geholpen met de opbouw van onze brouwerij. Haar liefde voor horeca is onvoorwaardelijk. Dat maakt de match met Rabauw een schot in de roos. Met haar frisse ideeën, haar zorgzaamheid en haar humor staat deze vrouw haar mannetje. Ine heeft een doel bij Rabauw: ‘het werken in de beertruck op festivals lijkt mij kei leuk en gezellig.’ Het contact met mensen, het tappen, de verkoop: daar wordt Ine gelukkig van!

Favoriete bier van Wout

Blonde Rauwdouwer

Wout

Rabauwer in hart en nieren

Het ambassadeurschap van Rabauw is Wout op het lijf geschreven. Als geen ander kan hij je vertellen waar wij als Rabauw voor staan: ‘wij doen het hier met zijn allen.’ Precies! Mix daar nog een vleugje zorgzaamheid, een goede scheut trots en een flinke dosis avontuur doorheen en je krijgt waar wij voor gaan: verbroedering. Wout zijn hart gaat sneller kloppen van de rood/witte kleuren van zijn geliefde PSV en de Heusdense voetbalclub ONDO. Veelzijdig als hij is vult hij zijn vrije tijd verder in met drummen en zeilen. Onze ambassadeur heeft in 2022 definitief een mooie stap gemaakt in zijn werkende carrière. Doorgestroomd van Rabauw naar een baan in de logistiek. ‘Eens een Vagabonder, altijd een Vagabonder’, één van zijn gevleugelde uitspraken. Hij zal met zijn hart altijd betrokken blijven bij Rabauw.