Onze Rabauwers

Onze bieren worden gebrouwen door een bonte mix Rabauwers; mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Wij stellen jullie graag aan onze Rabauwers voor:

Niels in actie

Favoriete bier van Niels

Goeie Arnol

Niels

Doorzetter

Niels is de rust zelve. Waar Niels is, hangt een relaxte sfeer, maar hij is zeker niet op zijn mondje gevallen en zal zeggen waar het op staat. Niels wil bij Rabauw graag zijn uren opbouwen om uiteindelijk door te stromen naar een betaalde baan. Rabauw biedt hem regelmaat en geeft hem motivatie om weer aan de slag te gaan. Niels werkt voornamelijk in de brouwerij, maar kan ook gevonden worden in de bezorg bus en de keuken. Vooral het bezorgen en rondrijden in de bus vindt Niels heerlijk. Als hij niet bij Rabauw is, kan hij zich vermaken met gamen, animé, manga, en eigenlijk alles wat te maken heeft met de Japanse cultuur. Niels zijn rauwe randje is dat hij heel hard kan zijn voor anderen en voor zichzelf, maar uiteindelijk heeft hij een hartje van goud.

Kokende Sam

Favoriete bier van Sam

Goeie Arnol

Sam

Smaakmaker

Sam is een grappenmaker die altijd een lollige sfeer brengt in de brewpub.
Deze keukenprins ziet Rabauw als een fijne werkplek waar je veel ruimte krijgt om meer te leren over jezelf. Hier wordt er naar hem geluisterd en heeft hij input. Een voorbeeld hiervan is een biertje dat hij ‘per ongeluk’ heeft bedacht. Sam was aan het experimenteren met nieuwe recepten voor de dessertkaart. De cheesecake met bier die hij had gemaakt smaakte zó goed, dat het recept is omgezet naar een van onze nieuwe Rabauw bieren: een Radler.

Als Sam niet in de keuken te vinden is dan is hij waarschijnlijk in het water. Zeilen, kanoën, roeien, windsurfen, hij kan het allemaal!

Tot nu toe heeft Sam bij Rabauw geleerd om stressbestendiger te zijn en aan te geven waar zijn grenzen liggen. Toen we vroegen hoe hij zichzelf zou omschrijven zei hij ‘Zo gek als een deur, het kan niet gekker.’ Sam is inderdaad de grappenmaker, met altijd een flauwe grap paraat. Zijn rauwe randje is dan ook de foute grappen die eruit floepen: ‘Al het zout in de keuken kan mijn humor nog niet eens goed maken.’

Emiel

Favoriete bier van Emiel

Jumping Puddles

Emiel

Brouwmaat

Snel meer over Emiel…

Benny

Favoriete bier van Beny

Blonde Rauwdouwer

Beny

Zonnestraal

Beny brengt elke dag weer een brok positieve energie naar Rabauw. Hij zorgt ervoor dat onze Brewpub er dagelijks weer gelikt uitziet en is ook te vinden in de bediening waar hij onze Rabauw bieren aan tafel brengt. Wij genieten van zijn aanwezigheid. Rabauw is de perfecte plek voor hem, aangezien het lekker dicht bij huis is. Beny vindt het heerlijk om te wandelen en af en toe een blokje om te lopen, vooral met mooi weer. Hij is een snelle leerling en pikt nieuwe taken snel op. Hierdoor heeft hij veel verschillende taken in de brewpub en brouwerij. Zo doet hij schoonmaken en meehelpen met allerlei werkzaamheden in de brouwerij. Tot nu toe heeft hij vooral veel geleerd over verschillende soorten bier en wat bieren van elkaar onderscheidt. Het leukste aan Rabauw vindt hij toch wel het samenzijn en lekker kletsen met iedereen. Beny omschrijft zichzelf dan ook als een echte ‘teamplayer’. Zijn rauwe randje is dat hij nogal een spring in het veld kan zijn.

Sando in actie

Favoriete bier van Sando

Witte Woesteling

Sando

Creatieve brouwer

De creativiteit spat er vanaf. Sando werkt bij ons in de brouwerij en schiet regelmatig vette content voor onze social media kanalen. In zijn vrije tijd gaat Sando ook vaak op pad met zijn camera om mooie beelden te schieten. Met zijn scherpe blik monteert hij de enne naar de ander video in elkaar. Met Rabauw als leerbedrijf verwacht hij op termijn verder stappen op de arbeidsmarkt te gaan maken.

Hendrik

Favoriete bier van Hendrik

Schurkende Porter

Hendrik

Bezige brouwer

Een van de nieuwe gezichten binnen de muren van onze brouwerij is Hendrik. Hard werken is hem niet vreemd en met zijn oog voor detail komt hij met goede ideeën op de (pr)hoppen. Al met al een zeer gewaardeerde collega en ondertussen al een dragende kracht binnen Rabauw. Zijn rauwe randje? Hoogperformaal kernautisme. Aan de ene kant heel nieuwsgierig maar aan de andere kant erg routine matig.