Onze Rabauwers

Onze bieren worden gebrouwen door een bonte mix Rabauwers; mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Wij stellen jullie graag aan onze Rabauwers voor:

Hendrik

Favoriete bier van Hendrik

Schurkende Porter

Hendrik

Bezige brouwer

Een van de nieuwe gezichten binnen de muren van onze brouwerij is Hendrik. Hard werken is hem niet vreemd en met zijn oog voor detail komt hij met goede ideeën op de (pr)hoppen. Al met al een zeer gewaardeerde collega en ondertussen al een dragende kracht binnen Rabauw. Zijn rauwe randje? Hoogperformaal kernautisme. Aan de ene kant heel nieuwsgierig maar aan de andere kant erg routine matig.

Max

Favoriete bier van Max

Jumping Puddles

Max

Koning Pubfood

Hij heeft zijn plekje binnen Rabauw gevonden. Niet de brouwerij, maar in de keuken leeft hij helemaal op. Zodra hij start met de voorbereidingen van ons Pubfood komt hij in zijn element en is hij niet te stoppen. Een ware kok in wording! Zijn rauwe randje? Perfectionist tot de MAX!

Favoriete bier van Youri

Witte Woesteling

Youri

Bierbaas

Deze harde werker staat vanaf nu te shinen op een van onze Rabauw bieren: de Witte Woesteling (American Wheat Ale). Youri vindt het zelf super vet dat hij een plekje krijgt op een van de bieren. Het bier design van het blik is geinspireerd op Youri’s grootste passie: auto’s. In het design zijn onder andere Youri’s droomauto en zijn eigen brommer te zien. Naast een liefde te hebben voor auto’s, heeft deze spontane jongen ook een passie voor de brouwerij. Of het nu het brouwen zelf is, het bezorgen van het bier, of het tappen achter de bar, hij kan het allemaal. ‘De enige plek waar ik nog niet werk is de keuken.’ zegt hij zelf. Youri’s rauwe randje, is dat hij het hart op zijn tong draagt. Dat maakt hem een eerlijke en bescheiden Rabauwer die weet van aanpakken. (meer…)

Simon

Favoriete bier van Simon

Hopgedonderd

Simon

Hovenier

Simon is een echte aanpakker die geniet van de rust tijdens het scherp onderhouden van onze biertuin.
Geen gereedschap is hem vreemd en elke stukje onkruid krijgt het doodsbenauwd wanneer Simon met de tuin aan de slag gaat.
Hij sluit elke klus met voldoening af en vindt het vet dat hij met zijn kameraad Piet bij het zelfde bedrijf werkt.

Favoriete bier van Marco

Flierefruiter

Marco

Masterschroter

Marco is onze sloopkogel uit Helmond. Na een baan in het palmbomen-bedrijf van zijn vader is hij nu schroter van mout, trekker van dweilen en vuller van fusten. Altijd vol gas en altijd enthousiast. En oersterk, ook nog eens. Zijn favoriete land is Egypte; mocht je daar iets over willen weten dan kan Marco je alles vertellen; hij en zijn vriendin zijn er al vaak op vakantie geweest.

Favoriete bier van Pierre

You'll never bock alone

Pierre

Bierbezieling

Door weer en wind trotseert hij twaalf kilometer, om al fietsend zijn Rabauwschap kracht bij te zetten. Op een werkdag bij Rabauw schudt hij de levenswijsheden uit zijn mouw. Niemand die met zoveel vreugde kan vertellen over ons prachtproduct. ‘Bierbezieling’, een (nieuw) woord dat hem op het lijf geschreven is. Het behalen van Stibon 1 onderstreept zijn kennis. Dit jaar wil hij zich definitief bekronen tot biersommelier. Boek je bij ons een bierproeverij? Grote kans dat je bierkennis door Pierre een flinke boost krijgt. Met recht kunnen wij zeggen dat we trots zijn op Pierre. In alle opzichten een oprecht en bijzonder mens.

Impact jaarverslag 2022
Bekijk ons
Impact jaarverslag 2022