Onze Rabauwers

Onze bieren worden gebrouwen door een bonte mix Rabauwers; mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Wij stellen jullie graag aan onze Rabauwers voor:

Niels in actie

Favoriete bier van Niels

Goeie Arnol

Niels

Doorzetter

Niels is de rust zelve. Waar Niels is, hangt een relaxte sfeer, maar hij is zeker niet op zijn mondje gevallen en zal zeggen waar het op staat. Niels wil bij Rabauw graag zijn uren opbouwen om uiteindelijk door te stromen naar een betaalde baan. Rabauw biedt hem regelmaat en geeft hem motivatie om weer aan de slag te gaan. Niels werkt voornamelijk in de brouwerij, maar kan ook gevonden worden in de bezorg bus en de keuken. Vooral het bezorgen en rondrijden in de bus vindt Niels heerlijk. Als hij niet bij Rabauw is, kan hij zich vermaken met gamen, animé, manga, en eigenlijk alles wat te maken heeft met de Japanse cultuur. Niels zijn rauwe randje is dat hij heel hard kan zijn voor anderen en voor zichzelf, maar uiteindelijk heeft hij een hartje van goud.

Benny

Favoriete bier van Beny

Blonde Rauwdouwer

Beny

Zonnestraal

Beny brengt elke dag weer een brok positieve energie naar Rabauw. Hij zorgt ervoor dat onze Brewpub er dagelijks weer gelikt uitziet en is ook te vinden in de bediening waar hij onze Rabauw bieren aan tafel brengt. Wij genieten van zijn aanwezigheid. Rabauw is de perfecte plek voor hem, aangezien het lekker dicht bij huis is. Beny vindt het heerlijk om te wandelen en af en toe een blokje om te lopen, vooral met mooi weer. Hij is een snelle leerling en pikt nieuwe taken snel op. Hierdoor heeft hij veel verschillende taken in de brewpub en brouwerij. Zo doet hij schoonmaken en meehelpen met allerlei werkzaamheden in de brouwerij. Tot nu toe heeft hij vooral veel geleerd over verschillende soorten bier en wat bieren van elkaar onderscheidt. Het leukste aan Rabauw vindt hij toch wel het samenzijn en lekker kletsen met iedereen. Beny omschrijft zichzelf dan ook als een echte ‘teamplayer’. Zijn rauwe randje is dat hij nogal een spring in het veld kan zijn.

Hendrik

Favoriete bier van Hendrik

Schurkende Porter

Hendrik

Bezige brouwer

Een van de nieuwe gezichten binnen de muren van onze brouwerij is Hendrik. Hard werken is hem niet vreemd en met zijn oog voor detail komt hij met goede ideeën op de (pr)hoppen. Al met al een zeer gewaardeerde collega en ondertussen al een dragende kracht binnen Rabauw. Zijn rauwe randje? Hoogperformaal kernautisme. Aan de ene kant heel nieuwsgierig maar aan de andere kant erg routine matig.

Favoriete bier van Pierre

You'll never bock alone

Pierre

Bierbezieling

Door weer en wind trotseert hij twaalf kilometer, om al fietsend zijn Rabauwschap kracht bij te zetten. Op een werkdag bij Rabauw schudt hij de levenswijsheden uit zijn mouw. Niemand die met zoveel vreugde kan vertellen over ons prachtproduct. ‘Bierbezieling’, een (nieuw) woord dat hem op het lijf geschreven is. Het behalen van Stibon 1 onderstreept zijn kennis. Dit jaar wil hij zich definitief bekronen tot biersommelier. Boek je bij ons een bierproeverij? Grote kans dat je bierkennis door Pierre een flinke boost krijgt. Met recht kunnen wij zeggen dat we trots zijn op Pierre. In alle opzichten een oprecht en bijzonder mens.

Sando in actie

Favoriete bier van Sando

Witte Woesteling

Sando

Creatieve brouwer

De creativiteit spat er vanaf. Sando werkt bij ons in de brouwerij en schiet regelmatig vette content voor onze social media kanalen. In zijn vrije tijd gaat Sando ook vaak op pad met zijn camera om mooie beelden te schieten. Met zijn scherpe blik monteert hij de enne naar de ander video in elkaar. Met Rabauw als leerbedrijf verwacht hij op termijn verder stappen op de arbeidsmarkt te gaan maken.

Favoriete bier van Youri

Witte Woesteling

Youri

Bierbaas

Deze harde werker staat vanaf nu te shinen op een van onze Rabauw bieren: de Witte Woesteling (American Wheat Ale). Youri vindt het zelf super vet dat hij een plekje krijgt op een van de bieren. Het bier design van het blik is geinspireerd op Youri’s grootste passie: auto’s. In het design zijn onder andere Youri’s droomauto en zijn eigen brommer te zien. Naast een liefde te hebben voor auto’s, heeft deze spontane jongen ook een passie voor de brouwerij. Of het nu het brouwen zelf is, het bezorgen van het bier, of het tappen achter de bar, hij kan het allemaal. ‘De enige plek waar ik nog niet werk is de keuken.’ zegt hij zelf. Youri’s rauwe randje, is dat hij het hart op zijn tong draagt. Dat maakt hem een eerlijke en bescheiden Rabauwer die weet van aanpakken. (meer…)