Zakelijke mogelijkheden

Zakelijke mogelijkheden

Klant worden? Jouw eigen bier? Huurbrouwen of een rondleiding met bierproeverij met je collega’s? Lees hieronder alles over onze mogelijkheden.

Met de zaak naar Rabauw?

Bereken hier direct de indicatieprijs

Klant worden

Wil jij ons bier schenken of verkopen in jouw horeca, slijterij of webshop?

Tof! Je draagt (indirect) bij aan het inclusiever maken van de arbeidsmarkt door onze Rabauw-missie te steunen op de best mogelijke manier denkbaar: bier verkopen.

Je kunt het volgende bij ons bestellen:

 • Al onze specials en vaste bieren in blikken van 44CL;
 • Al onze specials en vaste bieren op fust van 20L;
 • Cadeauverpakkingen 3-pack, 4-pack, 6-packs;
 • Glaswerk 15cl, 30cl, 40cl

Stuur een e-mail naar sales@rabauw.org of bel onze Frank op 06 – 384 956 51. Dat is minstens zo gezellig!

Bieren verkopen

Private label: Je eigen bier brouwen? Of biertje met eigen etiket?

Wil jij je eigen bier? Snappen we helemaal. Twee keuzes:

 1. Samen met brouwer Henk een op maat gemaakt bier te brouwen. Bepaal samen de receptuur, de smaak, de geur, de kleur en natuurlijk het etiket. Maatwerk in de puurste zin van het woord. Doorgaans gaat het om een hoeveelheid van 1.000 liter.
 2. Kies uit een van onze standaard Private Label bieren. Afhankelijk van wat we op voorraad hebben, meestal voor ieder wat wils. Dit geeft je de mogelijkheid al vanaf 150 blikken je eigen bier te hebben. Het etiket is jouw eigen feestje!
Eigen bier brouwenBiertje met eigen etiketPrivate Label bierEigen bier laten brouwen

Private Label voor horeca & slijter

Heb jij een gerecht op de kaart staan waar jij een mooie bier/spijscombinatie voor zoek, maar geen passend bier bij kan vinden? Kriebelt het om dan zelf maar iets te ontwikkelen en je daarmee te onderscheiden? Of wil jij als bierwinkel of slijter jouw merk verder bouwen en hoort daar ook een eigen bier bij? Wij vertalen jouw topidee graag naar een eigen brouwsel!

Private Label voor je bedrijf

Heb je als bedrijf een belangrijke mijlpaal te vieren? Geen leukere manier om dat te doen dan met een eigen bedrijfsbier. Er zijn al mogelijkheden vanaf een afname van 150 blikken.  Neem contact op met Frank 06 – 384 956 51 of mail naar sales@rabauw.org.

Huurbrouwerij

Wel de creativiteit, recepten en lef – maar niet het RVS? Geen probleem. Wij hebben soms weleens een plekje vrij in onze brouwplanning om bier te brouwen van collega brouwers.

Het regelen van de ingrediënten, wet – en regelgeving en de accijns doen wij voor je. We spreken een prijs per blik af, respecteren jouw receptuur en brouwen deze voor je. Ook laten we het bier testen in een lab, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wel zo eerlijk, daar houden we van.

Heb je interesse of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met frank 06 – 384 956 51 of mail naar sales@rabauw.org.

Brouwerij Rabauw

Zakelijk samenwerken met Rabauw Craft Beer?

 • Rabauw bieren verkopen in jouw horeca, slijterij, winkel of webshop?
 • Huurbrouwerij
 • Je eigen bier brouwen?
 • Private label: Biertje met eigen etiket?
 • Bierproeverij & rondleidingen voor jouw bedrijf

Neem telefonisch contact op met Frank 06 – 384 956 51, mail naar sales@rabauw.org of vul het het onderstaande formulier in voor een voorstel op maat: