Bierproeverij & rondleiding in de brouwerij

Bierproeverij & rondleiding in de brouwerij

Aanvraag reservering

Blikje werpen in de brouwerij? Onze Rabauwers verzorgen graag rondleidingen en proeverijen. Reserveer meteen jouw plekje.

  • Elke donderdag, vrijdag en zaterdag om 16.00u
  • Kosten: €19,50 per persoon

Reserveren

Wil je met een groep of bedrijf komen? Stel een arrangement op maat samen op onze groepenpagina.

Benieuwd naar het reilen en zeilen in onze brouwerij!?

Tientallen zakken mout en hop gaan er bij ons wekelijks doorheen. Dat betekent veel sjouwen, veel brouwen, en veel poetsen. Maar vooral veel plezier maken, want gezelligheid en sociale betrokkenheid staan bij ons op de eerste plaats. Bij Rabauw wordt het maken van de heerlijkste bieren gecombineerd met maatschappelijke betrokkenheid. We streven naar meer gelijkheid en kansen voor iedereen. Dit doen wij door te kijken naar de rauwe talenten bij ieder individu. Dit vormt uiteindelijk de basis voor onze ambachtelijke bieren, en de toekomst voor onze Rabauwers. We nodigen je uit om eens bij ons in de brouwerij te komen kijken en proeven. Wij bieden rondleidingen en proeverijen aan!

Laat je door de geuren van hop en mout naar de Rabauw Brewpub in Eindhoven leiden. Sluit aan bij een rondleiding in onze brouwerij en leer alles over het brouwproces en de verhalen achter Rabauw. Hoe is Rabauw ontstaan? Wat is de geschiedenis van bier? Welke stappen worden gezet in het brouwproces en wat is de sociale impact van Rabauw? Leer alles over hop, mout en de vergisting en ontdek hoe trots wij zijn op onze Rabauwers. Laat je rondleiden door een van onze vakmensen en stel al je vragen!

Na afloop van de rondleiding is het natuurlijk tijd om ons ambachtelijke bier te proeven. Hier laat onze biersommelier jou kennis maken met drie van onze bieren. Je kunt je laten verrassen of in overleg zelf drie soorten uitkiezen, van IPA tot porter tot tripel. Heb je na de rondleiding nog dorst of honger? Neem dan vooral plaats aan een tafeltje of plekje aan de bar. Onze locatie op Strijp-S is namelijk niet enkel een brouwerij, maar vooral ook een proeflokaal met een volstrekt eigen smoel.

De rondleiding-proeverij van Rabauw is een perfect uitje voor vrienden, collega’s, families en stelletjes (of je haakt gewoon lekker aan in je eentje, dat mag natuurlijk ook). De gehele activiteit duurt 45 minuten tot 1 uur. Je kunt je via deze website online inschrijven. We laten je graag alles zien!

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag om 16.00u
Kosten: €19,50 per persoon

Reserveer nu

Wil je met een groep of bedrijf komen? Stel een arrangement op maat samen op onze groepenpagina.

P.S. De Rabauw Brewpub op Strijp-S is ook de plek in Eindhoven voor grote gezelschappen. Heb je jouw collega’s een vet personeelsfeest beloofd? Of heb je geen inspiratie voor het jaarlijkse teamuitje? Dan plannen wij graag samen met jou het perfecte dagje of avondje uit voor jouw groep (vanaf 12 personen). Alles is mogelijk bij Rabauw Craft Beer. Wij zijn graag onderdeel van jouw programma! Naast de rondleiding en bierproeverij kan er ook met grote groepen worden geborreld en gegeten. Tot snel!

Bierproeverij in Eindhoven

Als je van bier houdt en geinteresseerd bent in het brouwproces van bier, dan hebben wij heel goed nieuws voor jou! Wij van Brouwerij Rabauw bieden namelijk rondleidingen en bierproeverijen aan. Rabauw Craft Beer, gelegen in Eindhoven Strijp-S, is de perfecte locatie om meer te leren over bier. Onze bierbrouwerij biedt een unieke ervaring voor bierliefhebbers die meer willen weten over het brouwproces en graag verschillende soorten bier willen proeven. Elke donderdag tot en met zaterdag om 16.00u wordt er een rondleiding in de brouwerij georganiseerd (graag vooraf reserveren). Tijdens deze rondleiding krijg je een kijkje achter de schermen van de brouwerij en leer je hoe het brouwproces werkt. Je kunt zien hoe de verschillende ingredienten worden gemengd en verwerkt, en hoe het bier wordt gebrouwen en gebotteld.

Na de rondleiding krijg je natuurlijk ook de kans om verschillende soorten bier te proeven. Je kunt genieten van de verschillende smaken en aroma’s van de heerlijke bieren die wij te bieden hebben. Het is een geweldige manier om nieuwe bieren te ontdekken en je kennis te vergroten over verschillende soorten bier.

Groepsactiviteit?

Als je met een grote groep bent, kun je ook een rondleiding als groepsactiviteit reserveren. Bekijk onze groepenpagina om de mogelijkheden te bekijken en een rondleiding te boeken die speciaal op maat is gemaakt voor jouw groep.

Kortom, een rondleiding met bierproeverij bij Rabauw Craft Bier is een must voor bierliefhebbers en mensen die geinteresseerd zijn in het brouwproces. Met een rondleiding krijg je bij ons een kijkje achter de schermen en kun je genieten van heerlijke bieren. Wacht niet langer en boek vandaag nog je rondleiding, inclusief bierproeverij!

Reserveer nu

Rondleiding bierbrouwerij in Eindhoven

Tijdens de rondleiding neemt een medewerker van Rabauw je mee in het verhaal van Rabauw. We vertellen je waar we voor staan en wat ons doel is. Je zult onze in en outs leren over het brouwproces en krijgt dit proces te zien terwijl we je een rondleiding geven door onze eigen brouwerij. Met het doel om jou te betrekken bij ons verhaal en waarom we dit bier brouwen. Onze betrekking tot maatschappelijke impact en onze passie voor het helpen van mensen en het brouwen van bier zullen allemaal aan bod komen. We zullen het ook hebben over onze manier van het helpen Rabauwers te re-integreren in de arbeidsmarkt. Tussendoor zul je drie van onze bieren kunnen proeven uit onze brouwerij, in 15cl glazen. Zodat je niet alleen ons verhaal kunt beleven door te luisteren en kijken. Nu kun je ook ons verhaal door smaak beleven. Kom met ons mee op avontuur en beleef het verhaal van Rabauw en haar Rabauwers.

Reserveer nu

Rondleiding brouwerij Eindhoven

Bierbrouwerij Bezoek Eindhoven

Bierbrouwerij Strijp-S rondleiding

Bierbrouwerij Eindhoven