Bierproeverij en rondleiding in de brouwerij

Bierproeverij en rondleiding in de brouwerij

Aanvraag reservering

Blikje werpen in de brouwerij? Onze Rabauwers verzorgen graag rondleidingen en proeverijen. Reserveer meteen jouw plekje.

  • Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 16.00u
  • Kosten: €19,50 per persoon

Reserveren

Wil je met een groep of bedrijf komen? Contacteer ons en we stellen een arrangement op maat voor jullie samen.

Benieuwd naar het reilen en zeilen in onze brouwerij!?

Tientallen zakken mout en hop gaan er bij ons wekelijks doorheen. Dat betekent veel sjouwen, veel brouwen, en veel poetsen. Maar vooral veel plezier maken, want gezelligheid en sociale betrokkenheid staan bij ons op de eerste plaats. Bij Rabauw wordt het maken van de heerlijkste bieren gecombineerd met maatschappelijke betrokkenheid. We streven naar meer gelijkheid en kansen voor iedereen. Dit doen wij door te kijken naar de rauwe talenten bij ieder individu. Dit vormt uiteindelijk de basis voor onze ambachtelijke bieren, en de toekomst voor onze Rabauwers. We nodigen je uit om eens bij ons in de brouwerij te komen kijken en proeven. Tijd voor een rondleiding en proeverij!

Laat je door de geuren van hop en mout naar de Rabauw Brewpub in Eindhoven leiden. Sluit aan bij een rondleiding in onze brouwerij en leer alles over het brouwproces en de verhalen achter Rabauw. Hoe is Rabauw ontstaan? Wat is de geschiedenis van bier? Welke stappen worden gezet in het brouwproces? En wat is de sociale impact van Rabauw? Leer alles over hop, mout en de vergisting en ontdek hoe trots wij zijn op onze Rabauwers. Laat je rondleiden door een van onze vakmannen en stel al je vragen! Maar… dit is niet het enige.

Na afloop van de rondleiding is het natuurlijk tijd om ons ambachtelijke bier te proeven. Hier laat onze biersommelier jou kennis maken met drie van onze bieren. Je kunt je laten verrassen of in overleg zelf drie soorten uitkiezen, van IPA tot porter tot tripel. Heb je na de rondleiding nog dorst of honger? Neem dan vooral plaats aan een tafeltje of plekje aan de bar. Rabauw is namelijk niet enkel een brouwerij, maar vooral ook een proeflokaal met een volstrekt eigen smoel.

De rondleiding-proeverij van Rabauw is een perfect uitje voor vrienden, collega’s, families en stelletjes (of je haakt gewoon lekker aan in je eentje, dat mag natuurlijk ook). De gehele activiteit duurt een uur tot anderhalf uur. Vanaf nu kun je je online inschrijven. Of je loopt gewoon een halfuurtje voor het vaste tijdstip bij ons binnen. We laten je graag alles zien!

Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zonder om 16.00u
Kosten: €19,50 per persoon

Reserveer nu

Wil je met een groep of bedrijf komen? Contacteer ons en we stellen een arrangement op maat voor jullie samen.

P.S. De Rabauw Brewpub op Strijp-S is ook de plek in Eindhoven voor grote gezelschappen. Heb je jouw collega’s een vet personeelsfeest beloofd? Of heb je geen inspiratie voor het jaarlijkse teamuitje? Dan plannen wij graag samen met jou het perfecte dagje of avondje uit voor jouw groep (vanaf 12 personen). Alles is mogelijk bij Rabauw Craft Beer. Wij zijn graag onderdeel van jouw programma! Naast de rondleiding en bierproeverij kan er ook met grote groepen worden geborreld en gegeten. Tot snel!

Rondleiding brouwerij Eindhoven

Bierbrouwerij bezoek Eindhoven

Bierbrouwerij Strijp-S rondleiding

Bierbrouwerij Eindhoven