Rabauw Brewpub

Rabauw Brewpub

Rabauw Brewpub gevestigd op Strijp-S in Eindhoven, waar iedereen gelijk is en gehoord wordt.

Rabauw Brewpub, waar iedereen gelijk is en gehoord wordt.

Onze bieren worden nu aan de Torenallee in Eindhoven gebrouwen. Zittend aan onze megabar kijk je zo de brouwerij in.
Kom snel eens binnen voor een heerlijke lunch, diner of borrelhap en geniet van onze verse craft bieren.

De wisseltaps zijn geladen met toppers van mooie gastbrouwers, onze koffie, thee en wijn vertellen allen een warm verhaal.
Het is tijd om te delen, te vertellen en te genieten!

Brewpub Strijp-S

Menukaart

Rabauw menukaart 2024

Pubfood

Menukaart Pubfood Rabauw 2024

Bierkaart

Rabauw Eindhoven Bierkaart 2024

Impact jaarverslag

Impactrapportage Rabauw 2023

Acties & Leuke activiteiten

Leuke acties

Bierbrouwerij Strijp-S

Bierbrouwerij Eindhoven

Uit eten Eindhoven

Restaurant in Eindhoven

Uit eten in Eindhoven

Uiteten in het gezelligste, mooiste en lekkerste restaurant van Eindhoven? Dat doe je bij de Rabauw Brewpub! Om de hoek van het Klokgebouw op Strijp-S bieden wij je een culinair hoogstandje aan met een menukaart die alles bevat wat je hartje begeert. Ga de deur uit en bezoek Torenallee 55 op Strijp-S om onze verrukkelijke pub-foods te proeven!

Onze Rabauw menukaart heeft alles wat je zoekt! Zo bieden wij bijvoorbeeld goedgevulde borrelplanken die perfect zijn om te delen met vrienden, familie of collega’s. Wil je liever niet delen? Dat begrijpen we, want met zo’n heerlijk comfort-food is het moeilijk om nog wat over te laten voor andere. Neem in dat geval onze hemelse hotdogs! Veganistisch of niet, we hebben het allemaal. De perfecte mix van smaken en texturen zorgen ervoor dat jij je hele bordje leeg zult eten. Liever een volledige maaltijd? Daar weten wij ook iets op. Kies een starter in combinatie met een hoofdgerecht en een heerlijk dessert, dan heb je een volledig diner! Je hebt o.a. keuze uit een beer-roasted chicken, mosselen en spareribs. Al het pub-food bij Brouwerij Rabauw wordt met zorg en aandacht bereid. Wij zorgen door onze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en oog voor smaak en presentatie dat jij kan genieten van écht comfort-food.

Zowel het terras, als de brouwerij zelf, zijn perfect om te genieten van een heerlijk hapje en drankje. Als je in Eindhoven op zoek bent naar een sfeervol restaurant, is de Rabauw Brewpub the place to be! Het appetijtelijke menu, de aangename sfeer, de uitstekende service, het lekkere bier en jouw aanwezigheid, maken de brouwerij de beste plek om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Wil je zeker zijn van een tafel? Vergeet dan niet te reserveren. Het is in het weekend gezellig druk, dus van tevoren reserveren is aan te raden.