19 oktober 2023

Dutch Design Week bij Rabauw

De Dutch Design Week 2023 staat voor de deur en Rabauw is klaar om een bijzondere bijdrage te leveren aan dit jaarlijkse designevenement. Dit jaar is Rabauw trots om twee opvallende exposities te presenteren die de grenzen van creativiteit en innovatie verkennen.

1. The Sidequest Rave door Studio Wotto

The Sidequest Rave is een interactieve geluidsinstallatie die bezoekers uitnodigt om deel te nemen aan een unieke muzikale reis. Studio Wotto heeft deze meeslepende ervaring ontworpen waarin verschillen en beperkingen leiden tot dansbare muzikale uitspattingen. In deze unieke installatie worden bezoekers niet alleen toeschouwers, maar ook artiesten. Het publiek kan deelnemen, experimenteren en diversiteit vieren. Deze ervaring is een must-see voor liefhebbers van muziek en interactieve kunst.

Studio Wotto heeft een dynamische omgeving gecreƫerd waarin muziek en creativiteit samenkomen om de diversiteit van expressie te omarmen. Voor meer informatie en om deze fascinerende ervaring niet te missen, bezoek de officiƫle DDW-pagina van The Sidequest Rave.

2. Energy Futures: Co-designing door Preethi Jayakumar

Een andere indrukwekkende expositie bij Rabauw Brewpub is “Energy Futures: Co-designing” door Preethi Jayakumar. Deze baanbrekende proefopstelling toont hoe bierbrouwerijen met reststromen, zoals gist, energie kunnen opwekken op een duurzame manier. Het is een opwindende kijk op hoe innovatie en bierproductie hand in hand kunnen gaan om een positieve impact op het milieu te hebben. Bezoekers zullen versteld staan van de mogelijkheden die deze expositie onthult.

Voor meer informatie over “Energy Futures: Co-designing,” kun je terecht op de website van Preethi Jayakumar: Energy Futures by Preethi Jayakumar.

Openingstijden

Rabauw Brewpub is tijdens de Dutch Design Week (21 t/m 29 oktober) dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.

DDW Menukaart

Zie hieronder onze menukaart (lunch, borrelhappen en diner):

Menukaart DDW 2024