Rabauw begin reis

23 september 2019

Het begin van onze Rabauw reis

“Ad, ik wil graag de speech houden bij de opening van Vagabond!” Je raad het al, het kan er natuurlijk maar een zijn, onze Wout. Vol enthousiasme ging hij deze dag tegemoet, net zoals alle andere Rabauwers. De hele week werd er hard gewerkt aan het voorbereiden van de open dag, want de lancering moest een succes worden! Het resultaat mocht er wezen; de lancering van het merk was een dag om nooit meer te vergeten.

De dag werd geopend met een speech. “Beste Rabauwers, familie, vrienden en andere genodigden. Het is voor mij een grote eer om onze mooie brouwerij te mogen openen. Als je kijkt naar hoe het er hier in april uitzag, hebben we in een korte tijd toch veel bereikt”. Aldus, Wout. Kort daarna hadden we de eer om de wethoudster te ontvangen, die lovende woorden uitsprak over de sociale achtergrond van onze ambachtelijke bierbrouwerij. Het glas werd daarna geheven door de Rabauwers, vrienden en familie, om zo officieel een punt te zetten achter de voorbereiding. Het echte werk kon beginnen!

De rest van de dag was een daverend succes. Met een minibar in onze biertuin en onze prachtige Rabauw beertruck, die gestald stond aan de voorkant van de bierbrouwerij, waren we vastberaden om ons bier te introduceren aan de bierliefhebber.

Rabauw Begin van reis