Online bierproeverij voor bedrijven & groepen

Online bierproeverij voor bedrijven & groepen

Wij zorgen altijd voor een proeverij op maat

Online Proeverij voor bedrijven & groepen

Toen we nog met z’n allen dichter dan 1,5 meter bij elkaar mochten staan, ontvingen wij diverse groepen in onze brouwerij voor rondleidingen en proeverijen. Met passie vertellen onze Rabauwers graag het verhaal van Rabauw en laten we met alle liefde onze ambachtelijke bieren proeven.

Naar de brouwerij komen gaat vanwege de corona maatregelen helaas niet. Maar wij komen graag (digitaal) naar jou! Voor bedrijven, verenigingen, vrienden of andere groepen organiseren wij Online Bierproeverijen. Ideaal om even lekker digitaal elkaar te ontmoeten, de verhalen achter onze bieren te horen en natuurlijk onze craft bieren te proeven. Voor gezelschappen vanaf 2 personen tot honderden mensen. In het Nederlands of desgewenst in het Engels: we hebben al allerlei succesvolle proeverijen verzorgd.

We hebben 2 opties:

 • Online Bierproeverij:
  €16,50 excl. BTW pp (vanaf 2 personen)
 • Live Online Bierproeverij:
  vanaf €22,50 excl. BTW pp (vanaf 20 personen)

Online Bierproeverij (vanaf 2 personen)

Onze drie experts nemen je mee in de wereld van Rabauw. Aan de hand van drie of vijf verschillende bieren leer je bier proeven als een pro en vertellen we je alles over het brouwproces. We gaan ook uitgebreid in op de ingrediënten in het glas bier dat voor je staat en vertellen je de mooiste indianenverhalen uit de geschiedenis van het bier.

De Online Proeverij is opgenomen tussen het blinkende RVS van onze spiksplinternieuwe brouwerij. Je waant je dus, terwijl je thuis achter de laptop zit, helemaal in de sfeer van onze brouwerij/brewpub!

Of je nu in je eentje, met zijn tweeën of met een groep wil genieten van een superleuk verhaal gebracht door de brouwer, de sommelier en het manusje van Rabauw; deze online proeverij past altijd en volg je wanneer het jou/jullie uitkomt.

Wat krijg je precies?

 • 3 x 44cl Rabauw bier in onze nieuwe blikken
 • Rabauw bierglas
 • Online proeverij vol weetjes en indianenverhalen
 • Optioneel: 2 extra bieren, hapjes en verzending

Live Online Bierproeverij (vanaf 20 personen)

Samen prikken we een datum voor de live online bierproeverij. Onze brouwer en biersommelier selecteren mooie bieren die bij elke deelnemer worden thuisbezorgd. Eventueel kun je dit nog aanvullen met een selectie hapjes. De deelnemers zorgen dat het bier gekoeld is en krijgen toegang tot de online omgeving waar de proeverij plaatsvindt.

 

Het enige wat jullie nodig hebben is: dorst, een koelkast, laptop of pc met internetverbinding. Wij verzorgen de rest!

Interesse? Vul onderstaand formulier in of mail ons op brewpub@rabauw.org..

Interesse?

Vul onderstaand formulier in of mail ons op brewpub@rabauw.org..
  Henk