Pale Puma treedt op tijdens de Popronde

29 augustus 2023

Popronde bij Rabauw

Het is bijna zover, de Popronde in Eindhoven! Dit evenement vindt plaats op 29 september 2023, waarbij muziektalenten optreden op diverse locaties in Eindhoven. Natuurlijk zijn er bij Rabauw ook bands die komen spelen! Ben jij benieuwd welke? Lees hieronder meer!

Toverberg

Treedt op van 19:00 tot 19:45 uur.

Hou jij van een Nederlandstalige zanger-liedjesschrijver? Dan is de band Toverberg echt iets voor jou! Hun eerste Nederlandstalige album “Tranen in de Wind”, is betoverd met zijn ontwapende intimiteit en allesomvattende karakter. Kleine liedjes over immense thema’s, waarbij de focus ligt op de tekst,  ondersteunend door de geweldige klanken van een akoestische gitaar. Toverberg is ook nog eens toegewezen als één van de OOR Talents voor de Popronde van 2023. Benieuwd naar hun muziek? Klik op onderstaande link!

(610) Toverberg – Hartelijke Groeten – YouTube

Toverberg treedt op tijdens de Popronde Eindhoven

Bron: TheInfluences.com

Pale Puma

Treedt op van 20:30 tot 21:00 uur.

De 29-jarige Amsterdamse Django Duins is een singer, songwriter en gitarist. Hij bundelt zijn talenten samen met medebandleden Rosie Derksen (leidende gitaar), Remy de Kok (bas) en Roemer Vermeulen (drums) om samen de Dream-pop band ‘Pale Puma’ te vormen. Afgelopen april werd de eerste single uitgebracht van het debuutalbum, dat gepland staat voor release in het najaar. Het album is geproduceerd door Marie Dorleijn (Moss) en wordt uitgebracht via Excelsior Recordings. Benieuwd naar de muziek van band Pale Puma? Klink hieronder op de link en luister naar hun hits!

HOME | Pale Puma (palepumaband.com

Pale Puma treedt op tijdens de Popronde

Bron: Popronde.nl