9 mei 2023

Rabauw brouwt bier voor punkfestival Jera On Air

Tijdens het Jera On Air festival in Ysselsteyn vind je op 22, 23 en 24 juni niet alleen een ruime programmering aan punk, hardcore – en metalbands maar ook hun eigen unieke bieren. Deze bieren zijn gebrouwen door ons! De twee limited edition bieren worden gepresenteerd tijdens de release party op zondag 21 mei in de brewpub in Eindhoven.

Release Party

De twee speciaalbieren worden gepresenteerd aan pers en andere geïnteresseerden tijdens de Jera On Air beer release party op zondag 21 mei. Vanaf 15.00 uur kan er geproefd worden bij het proeflokaal van Rabauw op Strijp-S in Eindhoven.

Zoals dat hoort bij een festival dat eigen bieren lanceert, is er aan livemuziek geen gebrek tijdens de presentatie. De Nederlandse poppunkers van Call It Off spelen een akoestische set in hun eigen Eindhoven en Sauro Locchi neemt het publiek met zijn akoestische gitaar mee terug naar de power pop uit de jaren 90. Sauro brengt nummers over de keren dat hij aan de bar zat te piekeren, over verandering en het afkicken van zijn oude leven. Call it Off keerde in 2022 terug uit hun winterslaap en is tevens één van de tientallen bands waar eind juni van genoten kan worden tijdens Jera On Air 2023.