Henk in het nauw

4 oktober 2022

Rabauw in het nauw.

Er spelen momenteel grote problemen in de wereld. Alleen in de brouwerij van Rabauw zitten we nu echt even in het nauw. Onze brouwer Henk zit vol met vette idee├źn alleen de brouwplanning geeft hem geen druppel ruimte. Gelukkig denken we bij Rabauw niet in problemen, maar in mogelijkheden. Waarom breiden we de brouwerij niet gewoon uit? Meer tanks, meer bier…

Na wat hersenen gekraakt te hebben kwamen we uit bij onze vrienden van brouwerij De Prael uit Amsterdam. Zij hadden nog 2 vergistingstanks in hun brouwerij staan die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging. De Prael werkt al jaren met dezelfde filosofie als die wij bij Rabauw nastreven. Soms lijken bepaalde omstandigheden wel voorbestemd.

Voor dat we het wisten zaten we in een busje richting Amsterdam. Daar aangekomen stond een groots Amsterdams welkomstcomit├ę op ons te wachten. Door het dunne steegje naast het pand kwamen uiteindelijk de blinkende tanks tevoorschijn. Na een gezamenlijke lunch en wat hoogstaand logistiek vakmanschap stonden de tanks in de bus en was het hoog tijd om weer naar het zuiden af te reizen.

Het altijd gezellige zuiden, daar waar de tanks nu hun nieuwe brouwerij gevonden hebben. Henk gaat goed voor ze zorgen en wie weet dat er nog wel een vette collab aan zit te komen met onze vrienden uit Amsterdam, hou onze socials in de gaten!