Restaurant voor groepen

1 februari 2023

Restaurant voor groepen

Als je op zoek bent naar een gezellig en sfeervol restaurant in Eindhoven, dan is Brouwerij Rabauw op Strijp-S de perfecte keuze voor grote groepen tot 200 personen! Niet alleen biedt deze brouwerij heerlijke ambachtelijke bieren, maar het restaurant biedt ook een breed scala aan pub-food, perfect voor grote groepen.

Het restaurant is stijlvol en gezellig ingericht, met een industriële uitstraling die perfect past bij de sfeer van Strijp-S. Er zijn ruime tafels beschikbaar, waardoor grote groepen comfortabel kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

Het menu biedt een breed scala aan pub-food, van smakelijke burgers tot verrukkelijke vegetarische opties en zelfs lokale specialiteiten. Al het comfort-food wordt bereidt met verse, lokale ingrediënten en worden met zorg en aandacht bereid door ervaren chefs.

Lunchen met groepBrewpub Strijp-SBierproeverij EindhovenRestaurant voor groepen

Daarnaast is de brouwerij een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van een lekker biertje na het eten. Met een grote selectie van ambachtelijke bieren, gebrouwen met lokale ingrediënten en met een unieke Rabauw-twist, is er voor elk wat wils.

We proberen zo veel mogelijk lokale ingrediënten te gebruiken. Op deze manier en op vele andere manier proberen we onze footprint zo klein mogelijk te laten, waardoor we een stap dichter komen bij een betere leefomgeving.

Brouwerij Rabauw is ook nog eens een geweldige plek om speciale evenementen en feesten te organiseren. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsuitje wilt organiseren, de brouwerij biedt de perfecte locatie en de benodigde ervaring om van jouw evenement een succes te maken.

Als je op zoek bent naar een gezellig en sfeervol restaurant voor grote groepen in Eindhoven, dan is Brouwerij Rabauw op Strijp-S de perfecte keuze. Met heerlijk eten, ambachtelijke bieren en een unieke sfeer, is het de ideale plek om te genieten van goed gezelschap en lekker eten.

Kleine groep t/m 12 personen

Voor groepen t/m 12 personen kun je direct online de reservering aanvragen via onderstaande knop:

Reserveren voor een grote groep?

Voor groepen vanaf 13 personen, vul hieronder ons contactformulier in of bel op 040 – 231 73 17.