Bierkratjes

22 november 2022

Van Create! resthout naar Rabauw bierkrat

Create! uit Beek en Donk, misschien zegt het je niks, maar hoogstwaarschijnlijk zijn je ogen wel eens op hun werk gestuit. Ze zijn een toonaangevend full-service productiebedrijf dat wereldwijd op creatieve wijze spectaculaire decoratie en adembenemende bouwwerken creëert.

Denk bijvoorbeeld aan het podium van de F1, vele festival podiums zoals die op Decibel en Lakedance, maar ook maakte ze de creaties voor het 70jarig jubileum van de Efteling.

Met het produceren van al die grote bouwwerken, blijft er ook een grote hoeveelheid resthout over die zijn weg naar het vuilnis vond. Hoogtijd om daar eens verandering in te brengen. Bjorn van Create! en Ad van Rabauw kwamen met elkaar in contact en al snel waren de eerste tekeningen gemaakt voor een gaaf bierkratjes voor onze bierblikken.

De hightech apparatuur van Bjorn snijdt alle onderdelen op de minimeter nauwkeurig uit, wat een vakmanschap. De kratjes schuiven zo in elkaar, er komt geen spijker, lijm of schroef aan te pas. Wel ligt er nog een mooie taak voor ons om de kratjes glad te schuren en eigen te maken.

We branden het logo van Create! erin en spuiten onze naam erop. Dan volgt nog het in elkaar zetten van de kratjes en natuurlijk het compleet maken met onze blikken bier. Samengevat, weer een mooie samenwerking op touw gezet, nieuwe productlijn met elkaar opgezet, vette video opgenomen en oh wat zijn we trots op het eindproduct.

De bierkratjes zijn nu te koop in de Brewpub, Bierwinkel & Brouwlab en via onze webshop.
Ben je nog opzoek naar een leuk sint- of kerstcadeau, je weet ons te vinden.

http://Rabauw.org/webshop/

Zie hier de video;