Vergaderruimte Eindhoven

15 februari 2023

Vergaderlocatie Eindhoven

Als je op zoek bent naar een unieke, bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Eindhoven, dan is Brouwerij Rabauw op Strijp-S de perfecte keuze! Deze brouwerij is niet alleen een plek waar je heerlijke ambachtelijke bieren kunt proeven, maar het is ook een geweldige plek om te vergaderen.

Met een capaciteit tot 200 personen is deze locatie perfect voor grote groepen

die op zoek zijn naar een ruime en sfeervolle omgeving. De industriële uitstraling van de brouwerij zorgt voor een unieke en inspirerende sfeer die perfect past bij een creatieve vergadering of brainstormsessie.

Een ander voordeel van Brouwerij Rabauw is de aanwezigheid van een groot buitenterras, dat perfect is voor een ontspannen pauze tijdens de vergadering of voor een afsluitende borrel. Bovendien biedt de brouwerij ook rondleidingen en proeverijen aan, waardoor je vergadering nog interessanter en leuker wordt.
Vergaderruimte EindhovenVergaderlocatie in EindhovenVergaderen EindhovenLunchen met groep

En laten we natuurlijk niet vergeten dat Brouwerij Rabauw ook nog eens heerlijke bieren produceert! Dus na afloop van de vergadering kun je genieten van een heerlijk koud biertje, gebrouwen met lokale ingrediënten en met een bijzondere Rabauw-twist. Op die manier zetten we een stap in de richting van een betere leefomgeving. Want wij willen onze footprint zo klein mogelijk achter te laten.

Kortom, als je op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie in Eindhoven, dan is Brouwerij Rabauw op Strijp-S zeker een bezoek waard. Of je nu op zoek bent naar een creatieve vergaderruimte, een leuke teambuilding activiteit of gewoon een gezellige borrel, deze brouwerij heeft het allemaal!

Vergaderruimte reserveren

Of wil je meer informatie, vul het onderstaande contactformulier in: