Restaurant voor groepen

15 januari 2023

Eten op Strijp-S

Als je op zoek bent naar een goed, gezellig, hip en authentiek restaurant op Strijp-S in Eindhoven, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Brouwerij Rabauw. Dit is een sociale bierbrouwerij met een hip proeflokaal met restaurant, waar je kunt genieten van heerlijk pub-food en ambachtelijke bieren. Het restaurant van Brouwerij Rabauw is gezellig en sfeervol ingericht, met een industriële uitstraling die perfect past bij de sfeer van Strijp-S. De ruime tafels bieden genoeg plek voor grote groepen en zijn perfect voor een gezellig avondje uit.

Het menu biedt ruime keuze aan écht comfort-food. Van klassieke hamburgers tot heerlijke vegetarische opties en lokale specialiteiten. Alle maaltijden en hapjes worden met zorg en aandacht bereid, en er wordt gebruik gemaakt van verse, lokale ingrediënten. Maar wat Brouwerij Rabauw echt uniek maakt, zijn natuurlijk de ambachtelijke bieren. Het assortiment van Rabauw Craft Beer is zeer divers en biedt voor ieder wat wils. Van lichte, frissen bieren tot zware, krachtige bieren: er is altijd wel iets dat bij je smaak past. De bieren van Rabauw worden gebrouwen met lokale ingrediënten en met een unieke Rabauw-twist. En als je niet zeker weet welk bier je moet kiezen, dan helpt het vriendelijke personeel van de brouwerij je graag om het perfecte biertje voor jou te vinden.

Eten Strijp-STerras Strijp-SBrouwerij Strijp-SUit eten Strijp-S

We proberen zo veel mogelijk lokale ingrediënten te gebruiken om onze footprint zo klein mogelijk te laten, waardoor we een stap dichter komen bij een betere leefomgeving.

Vegetarisch? Geen probleem! Wij bieden je meer dan genoeg opties om uit te kiezen. Veel van onze pub-foods kunnen op aanvraag omgetoverd worden tot vegetarisch. Neem een kijkje op onze menukaart of vraag het personeel over de opties.

Maar Brouwerij Rabauw biedt meer dan alleen lekker eten en drinken. Het is ook een sociale bierbrouwerij die zich inzet voor de gemeenschap. Zo werken we samen met lokale ondernemers en zijn we betrokken bij diverse evenementen in de omgeving.

Kortom, als je op zoek bent naar een tof restaurant op Strijp-S in Eindhoven, dan is Brouwerij Rabauw zeker een bezoekje waard. Met heerlijk eten, ambachtelijke bieren en een unieke sfeer is het de ideale plek om te genieten van goed gezelschap en lekker eten.